Opvang

Foto tent
Aard-lief biedt opvang aan kinderen vanaf 0 jaar tot het kind naar de basisschool gaat. Het kinderdagverblijf is kleinschalig en bestaat uit één verticale groep. Dit betekent dat alle kinderen van alle leeftijden in één groep zitten. Er kunnen maximaal 16 kinderen worden opgevangen. Het is bij ons mogelijk om een kind een halve dag te plaatsen, we vragen dan wel minimaal 2 dagdelen af te nemen per week.
Openingstijden
  • Aard-lief is geopend van maandag tot en met donderdag van 7:30 tot 18:00 uur.
  • Tussen 7:30 uur en 9:00 uur kunt u uw kind brengen
  • Uw kind ophalen kan van 16:30 tot 18:00 uur
  • Tussen 12:30 en 13:00 kunnen de kinderen, die een halve dag komen, gehaald en gebracht worden.
Aard-lief is gesloten tijdens:
  • Bouwvakvakantie regio noord
  • Tussen kerst en nieuwjaarsdag
  • Nationale feestdagen
sonja-aard-lief-openingstijden
aarde_Tekengebied 1
Duurzaam
Bij Aard-lief hebben we aandacht voor duurzaamheid, verantwoorde voeding en natuurbeleving. Duurzaamheid is op verschillende manier terug te zien in en rondom de opvang. Lees meer over onze duurzaamheid.
Tarieven
Als ouder bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten van de kinderopvang. Deze informatie is te vinden op de volgende pagina. Zo bent u goed op de hoogte van onze tarieven en de evt. kinderopvangtoeslag waar u recht op heeft.
Onze visie
De visie van Aard-lief op pedagogiek is breed. Wij geloven er in dat er kansen blijven liggen wanneer we maar één specifieke visie of methodiek aanhouden. Bij Aard-lief is ieder kind ongeacht zijn of haar achtergrond of identiteit welkom. Wij streven er namelijk naar dat ieder kind zich vertrouwd voelt bij ons. Onze visie is geïnspireerd op verschillende pedagogische visies die we op een andere pagina graag kort toelichten.
Direct naar…